PENTRU NOI

Cafeaua nu este doar o băutură ci este o experiență, o artă, o cultură.

Iubim ceea ce facem

Povestea noastra a inceput in 2019 in Bucuresti. În fiecare zi suntem bucuroși să prăjim cafea de specialitate pentru voi.

Filozofia noastra

Am pornit in aceasta calatorie extraordinara cu un singur gand in minte: sa alegem si sa-ti oferim cafeaua de cea mai buna calitate.

PASIUNEA NOASTRĂ PENTRU CAFEA

Despre noi

Selectăm cu atenție loturi care confirmă standardele cafelei de specialitate, ceea ce inseamnă că numai boabele mature sunt culese manual și că loturile pot fi ușor de urmărit de la origine până la tine în ceașcă.

Cafeaua de specialitate poate exista doar prin devotamentul oamenilor care fac din calitate, cea mai mare prioritate. Cafeaua de specialitatea poate apărea numai atunci când toți cei implicați în lanțul valoric al cafelei lucrează în armonie și mențin un accent deosebit pe standarde și excelență de la început până la sfârșit. Aceasta nu este o realizare ușoară și, totuși, datorită acestor profesioniști dedicați, există numeroase cafele de specialitate disponibile chiar acum, pe tot globul și, de ce nu, chiar după colțul blocului tău.

Ne găsești pe social media